Resväskor - Massor med information om resväskor och andra väskor

Resväskor i Lund

Mer om Resväskor

Det finns totalt 5 väskaffärer Lund som säljer resväskor eller kabinväskor och flera av dessa företag har många bra och praktiska resväskor av håg kvalité. Ibland kan det vara svårt att hitta den perfekta resväskan i Lund och dessutom kan priserna på väskor variera ganska mycket. Det är då bra om du känner någon som kan tipsa dig om inte bara en bra resväska utan också var du kan köpa resväskan. Information, betyg och rekommendation om både resväskor eller kabinväskor samt de som säljer väskorna i Lund kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera väskbutiker i Lund eller ännu fler i Skåne bär du kan hitta en snygg resväska kan det vara bra att kontakta några av affärerna för att se vad de har för resväskor och vilket pris de tar för väskorna. Innan du kontaktar en väskaffär bör du ha en idé om vilken storlek du ska ha på kabinväskan och vad du ska använda resväskan så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj med mått eller märke på resväskorna. En hel del information kan du få om resväskor och andra väskor genom att besöka hemsidor hos väsktillverkare eller väskföretag som säljer resväskor.
I Lund går det lättast komma i kontakt med någon en bra väskbutik som säljer resväskor genom att kolla med något väskföretag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla resväskor i Lund

Accent

Stora Södergatan 5

222 23 Lund

Lundbergs Handskar o Väskor AB

Företagsvägen 10

227 61 Lund

Vip

Knut Den Stores Torg 2

222 21 Lund

Lundbergs Handskar o. Väskor

Stortorget 3

222 23 Lund

Lundbergs Handskar o Väskor AB

Västra Mårtensgatan 1

223 51 Lund