Resväskor - Massor med information om resväskor och andra väskor

Resväskor i Luleå

Mer om Resväskor

Det finns totalt 4 väskaffärer Luleå som säljer resväskor eller kabinväskor och flera av dessa företag har många bra och praktiska resväskor av håg kvalité. Ibland kan det vara svårt att hitta den perfekta resväskan i Luleå och dessutom kan priserna på väskor variera ganska mycket. Det är då bra om du känner någon som kan tipsa dig om inte bara en bra resväska utan också var du kan köpa resväskan. Information, betyg och rekommendation om både resväskor eller kabinväskor samt de som säljer väskorna i Luleå kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera väskbutiker i Luleå eller ännu fler i Norrbotten bär du kan hitta en snygg resväska kan det vara bra att kontakta några av affärerna för att se vad de har för resväskor och vilket pris de tar för väskorna. Innan du kontaktar en väskaffär bör du ha en idé om vilken storlek du ska ha på kabinväskan och vad du ska använda resväskan så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj med mått eller märke på resväskorna. En hel del information kan du få om resväskor och andra väskor genom att besöka hemsidor hos väsktillverkare eller väskföretag som säljer resväskor.
I Luleå går det lättast komma i kontakt med någon en bra väskbutik som säljer resväskor genom att kolla med något väskföretag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla resväskor i Luleå

Vallströms Skor & Väskor AB

Storgatan 48

972 31 Luleå

Accent

Storgatan 35

972 32 Luleå

SHARMA

Storgatan 32

972 32 Luleå

Sharma

Storhedsvägen 1

973 45 Luleå